Menu
Home Page

School Day

8:55-9:00am

 

Registration 10 Minutes

9:00-10:30am

 

All school - Session 1 90 Minutes

10:30-10:45am

 

Break 15 Minutes

10:45-11:45am


10:45-12:15pm

Key Stage 1 - Session 2

 

Key Stage 2 - Session 2

60 Minutes

 

90 Minutes

 

11:45-1pm


We have 2 sittings for Lunch        

Lunch (R-KS1: 11:45-12:45, KS2: 12:15-1pm)           

Rec- KS1: 60 Minutes       

 

KS2: 45 Minutes

12:45-2pm


1:00-2pm

Rec-KS1 - Session 3

 

Key Stage 2 - Session 3

75 Minutes

 

60 Minutes

 

2-2:10pm

Break 10 Minutes

 

2:10-3:20pm

All School - Session 4 70 Minutes
Top